AV in het onderwijs

Lesmateriaal delen in klaslokaal of collegezaal

Het makkelijk delen van lesmateriaal is essentieel in het onderwijs. Atlona, specialist in AV signaaldistributie voor professioneel gebruik, biedt u de juiste oplossing om altijd en overal optimaal gebruik te kunnen maken van diverse soorten lesmateriaal en zo een optimale leeromgeving te creëren.

Klaslokalen en collegezalen maken op een geheel eigen manier gebruik van AV-presentatiesystemen. Met een grote diversiteit aan media bronnen, zoals PC’s, laptops, tablets, camera's en mobiele telefoons. Al deze AV-bronnen wilt u op de juiste manier weergeven op digitale schoolborden, beamers en beeldschermen.

Contact AV afdeling

Neem voor meer informatie contact op met onze AV afdeling.

Tel.nr.: +32 (0)14/220 334
E-mail: sales@intronics.be 
Neem contact op
Atlona biedt hiervoor efficiënte oplossingen voor gebruik in een klaslokaal of collegezaal om op een flexibele manier gebruik te maken van verschillende AV-inputbronnen. Makkelijk schakelen en geluid beheren zijn hierbij de belangrijkste eigenschappen, zodat een optimale leeromgeving wordt gecreëerd.

AV-presentatiesystemen worden in het onderwijs intensief gebruikt. Met een Atlona oplossing heeft u value for money in huis. Atlona biedt uitstekende AV-presentatieoplossingen met een goede prijs/kwaliteit verhouding voor elk budget.

Aanbevolen producten voor de juiste AV presentatie oplossing voor een klaslokaal of collegezaal

Het Velocity™ IP-based AV Control System zorgt voor een flexibele implementatie en configuratie van het AV Control System voor kleine vergaderruimten tot een universiteitscampus. Met Velocity AV Control System kunt u alle aangesloten Atlona en third-party devices in vergaderruimtes via het netwerk bedienen. Dat maakt Velocity's Control System geschikt voor kleine vergaderruimtes maar ook voor volledige ondernemingen. Bediening is tevens mogelijk met smartphone of tablet (BYOD).

De AT-UHD-CLSO-601 is een 4K Multi-Format-Switcher met automatische inputselectie en automatische display control. De switcher is aangesloten op HDBaseT en kan door Power over Ethernet (PoE) gevoed worden tot 100 meter.

De AT-UHD-EX-100CE-RX receiver kan op afstand gevoed worden door PoE. Multi-channel audio-compatibel voor alle PCM-, Dolby®- en DTS®-formaten.

De AT-PA100-G2 is een stereo/mono audio versterker die geschikt is voor elke microfoon en dient als versterker voor aangesloten speakers. De versterker heeft een audio format switch en is ook ook nog eens energiezuinig.

De AT-ANC-108D is een control panel voor Atlona IP AV switches en wordt vanuit de switcher gevoed door PoE.

AV oplossingen worden getest in ons eigen AV-testlab

Het team Audio/Video richt zich op de professionele audio/video en de command en control (KVM) markt. Door jarenlange ervaring in de professionele AV en KVM-wereld denkt Intronics in oplossingen, niet in producten. Wij kennen de markt, geven onafhankelijk advies, leveren verschillende oplossingen voor control rooms. Deze oplossingen worden getest in een eigen compleet ingericht AV-testlab.

Het AV-testlab wordt gebruikt voor pre- en aftersalessupport zoals:
  • Testen van producten
  • Bouwen van Proof of Concept
  • Research & Development
  • Beta testing van uw oplossing
  • Uitbouwen van centrale kennis

Onze AV professionals staan voor u klaar

Wij staan in direct contact met onze fabrikanten. Laat ons weten als u behoefte heeft aan extra informatie of hulp tijdens het kiezen van een passende oplossing.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:
Tel.nr.: +32 (0)14/220 334
E-mail: sales@intronics.be 
Neem contact op
Aan het laden
Aan het laden