ICT accessoires

ICT connectivity accessoires zijn onderdeel van het dagelijks leven op werkplekken in kantoren, onderweg en thuis. Een goed ingerichte werkplek voorzien van alle gemakken zorgt voor betere prestaties en een prettige werkomgeving. Denk hierbij aan bureausteunen voor monitoren, dockingstations, muizen, laders, cleaning etc. Betrouwbare ICT connectivity accessoires zijn op de zaak, onderweg en thuis onmisbaar.

ICT afdeling

Neem voor meer informatie contact op met onze ICT afdeling.

Tel.nr.: +32 (0)14/220 334
E-mail: sales@intronics.be 

Neem contact op

Werkplek inrichten

Een optimaal ingerichte werkplek verhoogt de productiviteit en voorkomt gezondheidsklachten. Wij geven per type werkplek handige tips voor het efficiënt en netjes inrichten.
  • Tips voor het inrichten van een flexwerkplek
  • Tips voor het inrichten van een thuiswerkplek
  • Tips voor het inrichten van een vaste werkplek

Onze ICT accessoires oplossingen

Kabels: USB, stroom en netwerk

ACT biedt een breed scala aan bekabeling rondom de werkplek. Netwerkkabels, stroomkabels, videokabels zoals HDMI of DisplayPort en USB. De keuze voor ACT biedt betrouwbaarheid en kwaliteit. Ewent bekabeling is aantrekkelijk geprijsd en wordt in de thuisomgeving en in kleinere kantoren toegepast. De focus van Ewent ligt op het bieden van betrouwbaarheid tegen de beste prijs.

Blader door de kabelmatrix voor een compleet en compact overzicht van ons gehele kabelassortiment. U vindt gemakkelijk en snel het product waar u naar zoekt.

USB / USB Type C accessoires

USB is de standaard voor het aansluiten van randapparatuur zoals printers, externe schijven, muizen en toetsenborden.

USB Type C is de huidige standaard voor USB. ACT levert hoogwaardige, betrouwbare video adapters, dockingstations en usb hubs. Deze zijn met oog voor design ontwikkeld voor dagelijks gebruik op kantoor en onderweg.

Ewent richt zich op functioneel gebruik voor een aantrekkelijke prijs. Ewent levert een compleet assortiment USB accessoires voor gebruik thuis en op kantoor. Van USB hubs, adapters tot externe USB behuizingen. Al vele jaren is Ewent een betrouwbaar accessoire merk.

Power: Laden van laptop en telefoon

Ons power assortiment bestaat uit de volgende producten: USB laders, laptopladers, voedingen, UPS, stekkerdozen en laadkabels.
 
Veiligheid staat bij laden voorop. Alle Ewent laders zijn getest door zogenaamde notified body’s, voorzien van certificaten en voldoen daarmee aan alle strenge veiligheidseisen die de Europese Unie stelt aan deze producten. Dit lijkt vanzelfsprekend maar helaas zien we nog steeds in Europa ongeteste of onvolledig geteste producten op de markt. Met Ewent kiest u voor veiligheid.

Alle Ewent laptopladers zijn voorzien van een viervoudig veiligheidssysteem dat beschermt tegen oververhitting, een te hoog voltage, een te hoge spanning en kortsluiting. Als de batterij van de notebook vol is, stopt de Ewent lader automatisch met laden.

Veel apparaten worden tegenwoordig opgeladen via een USB-aansluiting. Met een Ewent USB-oplader laadt u onder andere een tablet, smartphone, bluetooth-speaker en een draadloze gamepad op. De slimme USB-laders van Ewent zijn voorzien van een chip welke continu de aangesloten apparaten bewaakt. De lader zal de beschikbare stroom slim verdelen en de aangesloten apparaten voorzien van exact de juiste laadstroom.

Laptoptassen: bescherming voor laptop en tablet

Een laptop of tablet bevat vaak kostbare inhoud, daarom is het van essentieel belang dat een laptop  goed wordt beschermd. Onze tassen zijn in verschillende modellen en maten leverbaar. Intronics is exclusief distributeur van de Samsonite ICT tassen. Met Ewent leveren we een aantrekkelijk alternatief.

Monitorbeugels en bureausteunen

Bureausteunen en monitorbeugels zorgen voor een ergonomische en ruimtebesparende werkplek. Intronics levert beugels en steunen van NewStar en Ewent.

Toetsenborden en muizen

Ewent toetsenborden en muizen zijn functioneel en gebruiksvriendelijk. Ewent biedt een ruim assortiment aantrekkelijk geprijsde oplossingen voor thuis en op kantoor.

Netwerk accessoires

Eminent levert netwerkaccessoires. Een extra gigabit netwerkswitch of een losse USB (draadloze) netwerkadapter. Ideaal om een werkplek te voorzien van een extra netwerkaansluiting. Dit kan zowel bedraad als draadloos.

IP Camera’s

Camera’s van Eminent zijn eenvoudig te installeren en te bedienen met de gratis E-SmartLife app. De IP Camera’s werken via het Wi-Fi netwerk. Meld de camera aan op het draadloze netwerk via de gratis E-SmartLife app en de camera is klaar voor gebruik en overal ter wereld te benaderen.

Onze professionals staan voor u klaar

Laat ons weten als u behoefte heeft aan extra informatie of hulp bij het kiezen van een passende oplossing. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:

Tel.nr.: +32 (0)14/220 334
E-mail: sales@intronics.be 

Neem contact op
Aan het laden
Aan het laden