ACT Fiber Kit

ACT Fiber Kit: prefab glasvezelkabels en patchkabels op maat en gelabeld

Wilt u ook tijd besparen door snellere installatie van prefab glasvezelkabels en patchkabels in een datacenter? Minder kans op fouten bij installatie van prefab glasvezelkabels en patchkabels in een datacenter doordat alle producten per corridor / gangpad verpakt zijn? Om u te ontzorgen hebben we een ACT Fiber Kit ontwikkeld: prefab glasvezelkabels, MTP/MPO kabels en patchkabels op maat en direct klaar voor gebruik.
Een datacenter draait 24/7. Werkzaamheden binnen een datacenter stoppen nooit. Kabelgoten aanleggen, racks plaatsen of elektra onderhouden, installatie, configuratie en het onderhoud van de hardware zijn maar een deel van de werkzaamheden die binnen een datacenter plaatsvinden. Heeft u voor meerdere corridors / gangpaden meerdere prefab glasvezelkabels of patchkabels in verschillende kabellengtes en met verschillende kabel labels nodig? Dan biedt de ACT Fiber Kit de oplossing.

Verkoopafdeling

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.

Tel.nr.: +32 (0)14/220 334
E-mail: sales@intronics.be 

Neem contact op

Wat is ACT Fiber Kit?

ACT Fiber Kit bestaat uit meerdere kabels die op maat voor u zijn gemaakt en gelabeld. Dit kunnen patchkabels zijn maar ook MTP/MPO bekabeling en prefab bekabeling. We maken het u extra makkelijk met de mogelijkheid om per corridor / gangpad te verpakken. U kunt kiezen om iedere kabel individueel te laten verpakken of met meerdere kabels tegelijk voor minder afval en uitpaktijd tijdens het aansluiten. ACT Fiber Kit bestaat uit kant en klare op maat gemaakte prefab glasvezelkabels, MTP/MPO kabels en patchkabels met de gewenste lengtes en labels.

Waarom bieden we het aan?

De ACT Fiber Kit zorgt niet alleen voor een eenvoudige installatie maar levert ook een aanzienlijke kostenbesparing op. U bespaart door snellere installatie en hoeft ook niet te investeren in speciale apparatuur zoals een labelprinter en expertise.

Waar wordt het toegepast?

ACT Fiber Kit is geschikt voor gebruik in een datacenter, serverruimte of PoP en ontwikkeld om datacenter professionals te ontzorgen.

Waarom kiezen voor ACT Fiber Kit?

 • Tijdsbesparing
  U bespaart installatietijd met onze kant en klare oplossing.
 • Kostenbesparing
  U hoeft niet te investeren in een labelprinter en expertise.
 • Overzichtelijk
  ACT Fiber Kit bestaat uit gecodeerde (gelabelde) kabels. Door kabels te laten labelen maakt u uw installatie overzichtelijker en zijn storingen sneller te herleiden en op te lossen.
 • Exact de juiste lengte
  Geen last meer van overtollige bekabeling waar u een plek voor moet vinden in kostbare ruimte. Kabels worden op maat geleverd, precies op de lengte die nodig is.
Aan het laden
Aan het laden